Felissima

kattentrimsalon

Mijn naam is Febe Macharis.

Al van kindsbeen af ben ik gek van dieren. Het was mijn droom om dierenarts te worden, maar dat is toch even anders uitgedraaid.

Ik ben eigenlijk afgestudeerd als diëtiste/ voedingsdeskundige en heb 3 jaar in die branche gewerkt tot ik het genoeg vond en besloot werk te maken van mijn droom en passie; namelijk werken met dieren.

Aangezien ik door de jaren stilaan een echte 'crazy cat lady' ben geworden, is het niet verwonderlijk dat mijn carrière switch me in de kattenwereld bracht en dan meer bepaald in de wereld van de vacht van de kat.

Ik ben voor een intensieve opleiding cat grooming naar Londen getrokken en heb daar les gekregen in de cat grooming school van een van de beste kattentrimsters in Europa, Svetlana Broussova.

Naast mijn opleiding tot trimster wil ik me echter blijven verdiepen in de wereld van de kat. Ik hoop op die manier een expert te worden in de kattenwereld, maar bovenal ook een super baasje te zijn voor mijn eigen lieverds Hugo, Spyro en Minoush. Zij zijn mijn grootste inspiratiebronnen.